Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En ynklig stöld

Annons

En stor tistel till de IQ-befriade luspudlar som natten mellan 4-5 januari gjorde inbrott i vårt kansli på Torsåkers IP genom att krossa ett fönster och stjäla vår nya dator med tillhörande TFT-skärm vill vi bara säga: Hoppas den funkar bra, dock är innehållet på hårddisken av noll värde för er men betyder oerhört mycket för oss. Det minsta ni kan göra som tack för den nya datorn är att bränna ner mapparna ”Mina dokument” samt mappen TIF (under C;) och lägga skivan (eller skivorna) i vår postlåda. Kostnaden är max 30 kronor, vilket är mycket billigt för en ny dator.

Vi har redovisningar, foton, protokoll med mera som vi är i oerhört stort behov av. Och till er som helt plötsligt ser att en ny HP-dator med Samsung-skärm gjort entré hos någon anhörig/kompis, kan tipsa polisen eller TIF:s kansli snarast. Det är ynkligt vilken total brist på respekt ni visat mot en ideellt arbetande förening som får slåss för att få verksamheten att gå runt. Nu måste vi betala självrisker, nya fönster och så vidare som måste tas från de medel som annars skulle gå bland annat till vår ungdomsverksamhet.

Om ni mot all förmodan skulle tänka till och ångra er, går det ju att ställa tillbaks grejerna så tar vi tillbaka polisanmälan.

Detta kommer att orsaka oss massor av problem den närmaste tiden så ni ansvariga puckon står inte högt i kurs hos oss just nu.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons