Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fläktljudet gör mig vansinnig

/

Annons

Jag bor på Vågskrivargatan 8B hos Gavlegårdarna. Här finns ett ventilationssystem som kan göra en vansinnig.

Köksfläkten låter som om det är full storm ute. Då är fläkten stängd, inte på, ändå för den sånt oväsen. Det är väldigt irriterande när man sitter vid köksbordet och läser tidningen eller sitter och äter.

I badrummet och klädkammaren susar och brusar och viner ventilerna, ja ibland till och med tjuter de. I vardagsrummet och sovrummet låter ventilerna som om ett tåg går utanför. När man ska lägga sig på kvällen så retar det gallfeber på en att behöva ligga och höra på detta oljud.

Jag har fått skaffa öronproppar för att överhuvudtaget kunna somna. Detta oväsen pågår 24 timmar om dygnet. Ljudnivån på ventilerna går inte att ändra. Jag har bott på många olika ställen i Sverige och aldrig varit med om något liknande.

Är det verkligen nödvändigt att ha alla dessa ventiler i en tvårumslägenhet, som för ett sådant oväsen och som inte går att stänga av?

Kvinna på gränsen till nervsammanbrott

Svar direkt: För tillfället pågår det arbeten med att byta ut aggregat på just den här adressen. Det kan innebär en del störningar i form av oljud men för att kunna hjälpa just dig och se vad problemet är i din lägenhet så är du välkommen att göra en felanmälan via vår hemsida eller kontakta vårt Kundcentrum.

Tina Wilhelmsson

kommunikationschef AB Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons