Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Honom får man avsky utan att riskera rasiststämpeln

Annons

Replik till signaturen Adam: Det är så här i detta vidunderliga land: Om jag har två grannar som jag avskyr. En är svensk, den andre har utländskt ursprung. När jag avskyr min svenska granne är jag inte rasist men om jag avskyr den andre så är jag rasist, även om jag avskyr honom för att han har en större tv än jag.

Insändare: Ja Allan, då du är främlingsfientlig

Är jag då främligsfientlig?

Finns det inga människor med något förnuft alls i Sverige längre? Har skolan tagit död på allt förnuft sedan flumskolan kom på 1980-talet?

Finns det ingen som kan skilja på olika saker och uttryck, jag kan avsky min granne från utlandet av många skäl utan att det har med dennes hudfärg att göra. Samma med min helsvenska granne.

Varför tror alla från ”Vi älskar beteckningen rasist-rörelsen” att man är rasist om man inte älskar alla avvikande människor?

Alla som inte gillar statsministern är också rasister? Nej, visst ja, statsministern är ju svensk! Honom får man avsky utan att riskera rasiststämpeln.

I alla andra länder kan folk diskutera de problem som finns. I Sverige ges den med lite förnuft rasiststämpeln. Det är inte att undra på att SD och Moderaterna går framåt.

Miljöpartiet ut ur Riksdagen 2018

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons