Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför Swisch på kafeterian

Annons

Jag är en elev som går andra året på Borgarskolan i Gävle och jag är en av många som inte tycker att skolmaten smakar bra varje dag och väljer därför att köpa något att äta i vår skolkafeteria. Men det är så att ibland så har man inte lösa kontanter och maten i matsalen är nästintill oätlig, och då blir det jobbigt att hålla koncentrationen i skolan om man går till klockan 16 och man hade lunch 10.40.

Jag går många gånger till Konsum Eken som ligger nära vår skola och köper mat där eller tar ut pengar så jag kan köpa något på skolan senare om jag känner att jag behöver energi. Detta gör att jag tar ut onödigt mycket pengar och känner att jag måste bli av med alla kronor som jag får över, eftersom jag och många andra känner att det inte är något kul med att gå runt med kronor i plånboken.

Och ibland så hinner man inte gå till Eken och ta ut pengar och man är jättehungrig och känner att blodsockernivån börjar gå nedåt. Då skulle det vara bra om man kunde betala med Swisch i skolkafeterian!

Så för att avsluta, det behövs ett till betalningssätt i de kommunala skolornas kafeterior och det behövs nu! Swisch är helt gratis och vem som helst kan skaffa det. Låt inte oss gymnasieelever få gå hungriga och griniga i skolan bara för att kommunen har valt en dålig matkedja som ger oss maten! Ge oss Swisch i våra kafeterior!

Moa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons