Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag har i alla fall aldrig blivit våldtagen – tror jag

/

Annons

Jag har i alla fall aldrig haft oturen att bli våldtagen. Tror jag. Ja om man nu inte räknar gången då två killar hade sex med mig när jag slocknat på en fest. Fast det var ingen våldtäkt tänkte jag, eftersom alla sa att jag hade ”snott min kompis kille” (han var en av de två). I skolan dagen efter försökte tjejen slå mig.

Vet inte heller om jag skulle räknat gången då en kille först slog mig i ansiktet och sen tryckte in den i analen. Och sen gick ut för att hans kompis skulle kunna ha sex med mig.

Och då har jag ändå inte blivit våldtagen före tonåren, vilket är tur! Förutom när jag var fem år av min pappa. Men tur att det bara hänt tre gånger, ändå. Eller ska man räkna övergrepp överlag, liksom?

Det kan inte vara så allvarligt, det har nog aldrig hänt på det viset. Förutom de sexuella inviterna från ena föräldern under barndomen då förstås. Ingen big deal. Eller han som tog mig på rumpan eller han som stoppade handen under min tröja när jag var full.

Eller de två killarna som bestämde att vi skulle ha en trekant och jag frös till is och de slutade för de insåg att jag inte ville (mycket lyckligt lottad!). Fast sen hade de sex med mig i alla fall, fast en och en. Men man var ju bara ung och dum.

Jag har ändå haft tur. Jag har ju inte blivit mördad, liksom. Ingen har torterat eller misshandlat mig eller så. Eller ja, förutom litegrann kanske. Inte mördat, alltså, men det andra.

När jag tänker på det, de två okända killarna jag och en kompis följde med hem när vi var 14 år. I lägenheten väntade sex andra män, allt mellan 20 och 35 år, och vi blev beordrade att sitta ner i soffan och vara tysta.

Alla låtsades som att vi inte fanns. Vi hade ingen respekt och inget värde i sammanhanget. Vi blev inte tilltalade, förutom då vi blev beordrade att dricka varsin öl. Stämningen var spänd, läskig. De visste varför vi var där.

Vi trodde att det var en blinddejt med två killar, men jag förstod att de andra visste bättre. Det var en tyst överenskommelse mellan dem. De behövde inte ens prata med varandra. Och jag ville gå.

En ställde sig i vägen och sa att vi inte fick gå. Jag lyckades få upp dörren och drog mig och min kompis under honom för att komma ut, och fick till och med ut våra skor. Sen sprang vi, men de hann ikapp. En tryckte upp mig med stryptag mot väggen och stoppade in sin tunga i min mun. Jag kom loss igen och vi kom ut ur trapphuset. De följde inte efter längre.

Detta är nog den mest skrämmande händelsen någonsin, faktiskt. Konstigt hur man värderar sina upplevelser ändå. Hur som helst är jag ändå rätt glad att sånt inte händer längre i mitt liv. Jag är lyckligt lottad.

Alltså, förutom förrförra helgen då den där gubben stoppade sitt finger mellan mina bröst, eller just ja den där gången för några månader sen när två killar dansade in mig i ett hörn...

Gubben som satte sin hand mellan mina lår i somras, eller när killen för ett år sen över internet berättade att jag bara ville bli knullad. Och killen utomlands i våras som skulle massera mig men stoppade sin hand i mina trosor!

Men ni vet, lyckligt lottad i alla fall.

#meeto

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons