Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag känner mig lurad

Annons

Har Konsum Gävleborg en svag ledning eller vad är orsaken till att Gefleortens Mejeriförening inte längre får vara huvudleverantör av mejeriprodukter?

Har fått information om att Konsum i Värmland och norra Norrland inte har ingått avtal med Arla, så uppenbarligen får och kan Konsum på regional nivå bestämma själva. I dag när många av frågorna om världens överlevnad kretas kring just lokalproduktion ter sig Konsum Gävleborgs beslut än mer galet, Konsum som här i Gävleborg säger sig värna om det lokala och vill satsa på det.

Jag som konsument känner mig lurad! En stark orsak till att jag fram till nu har valt att handla på Konsum är just deras satsning på det ekologiska sortimentet och Bondenära. Att Gefleortens Mejeriförening ingår i det ser jag som självklart.

Konsumenten har alltid rätt heter det, så nu vill jag uppmana alla att stödja Gefleortens. Genom att stödja Gefleortens Mejeriförening får vi inte bara lokala mejeriprodukter på butikshyllorna, vi får även ett öppet och levande landskap. Vi får lokala arbetstillfällen, vi värnar småföretagande och vi bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Än är det inte för sent, låt oss tillsammans hjälpas åt att bevara vårt lokala mejeri.

Linda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons