Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag vill ösa beröm över återvinningen!

/
  • Skribenten har besökt återvinningen och är imponerad av bemötandet.

Annons

I onsdags kom jag mig äntligen för att åka till återvinningen. Jag packade bilen full med elprylar, miljöfarligt avfall, avlagda kläder, porslin, brännbart...

Först kom jag till stationen för miljöfarligt och elprylar. Inga problem med elprylarna. Lådorna var perfekt uppmärkta. Så var det det miljöfarliga. Bandet var tomt. Jag hade hela utrymmet för mig själv. Jag lade upp på bandet tomma målarburkar, penslar, lösningsmedel.

Så var det burken med den grumliga vätskan som jag inte visste vad den innehöll. En man kom som jag kunde fråga och jag fick perfekt hjälp. Han analyserade med tålamod vätskan och sa: ”Den här tar jag hand om.” Jag kände att den mannen kunde sitt uppdrag och hans bemötande var proffsigt.

Jag åkte vidare. Tomglas, metall, plast och brännbart visste jag var jag skulle lägga. Men de avlagda kläderna? En kvinnlig anställd såg min villrådighet. Med ett varmt leende och ögonkontakt visade hon mig till rätt plats. Även vid den disken blev jag väl bemött.

När jag åkte från återvinningen kände jag glädje. Glädje över ett perfekt bemötande. Vi är inte direkt bortskämda med sådana möten i offentliga miljöer.

Tack till er på återvinningen som visade så gott bemötande. Här har många en hel del att lära.

Jan Erlandsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons