Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klaga på något annat i stället

Annons

Jan Carlsson och signaturen lassE skriver om att det är farligt med vedeldning och att det inte är trevligt att bo brevid hushåll som eldar med ved. Hur gör vi med dem som eldar ris på sina gårdar? Vad ska vi göra åt dem som eldar i Hemlingby (alla rastplatser med eldstad) och hur gör vi med alla majkasar? Ska vi se till att att vi inte ska få elda där också?

Insändare: Elda inte med ved!

Inte trevligt att vara granne med en vedeldare

Och vår kära Gävlebock vad ska vi göra när den tyvärr brinner (kanske en bock i metall?) Och att man har vedeldning som uppvärmingsalternativ i huset är ju inget man bara gör på måfå, det krävs väl en massa godkännanden och så vidare. Så det är väl ingen idé att gnälla. Eller?

Kunde jag så skulle jag själv välja ved som uppvärmning i mitt boende (mysfaktor hög).

Klaga på annat i stället. Det saknas boende för vår ungdom och andra. Vi saknar företag som kan anställa. Vi har lite för lite sportanläggningar för alla idrottsutövare.

Kommunen lägger pengar på skum konst runt om i Gävle. Fixar rondeller som inte hålls efter. Kanske bör det gnällas lite mer på detta i stället för att gå på privatpersoner som valt ett billigare sätt att värma upp sitt boende.

Har sagt mitt nu

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons