Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Dags att införa böter för cyklister.
Här ligger Stockholm före, de har infört böter för de som cyklar för fort. Det skulle Gävle ta efter, här gäller rena rama vilda västern när folk kommer med sina mountainbikes, de verkar att ha eld i baken när de kommer, de kör dessutom mot rött i de flesta fall.
Vart har de cyklande poliserna tagit vägen? Har inte sett någon enda ute på stan denna sommar.
Normalcyklist

Genmäle insändare GD den 22/8 ”Att man ska bli arg för att få vård”
Inte f-n belastar man akutsjukvården med ett tvåårigt barn som har eksem på fötterna. Akuten, därav namnet, sysslar med akutsjukvård. Skavsår eller sticka i fingret är inte deras bord, så att säga. Primärvården behandlar icke akuta sjukdomstillstånd.
Hjärtflimmer


Hjälp oss! Först ”fegar” man ur och annonserar sin avgång i stället för att se sig bortröstad vid nästa val. Sedan tror man sig om att få ännu en toppost inom politiken. Man hoppas att även detta styrs av röstning och att medborgarna avser att städa bort sossarna den här gången. Skona oss från Blank med anhängare.
Vi behöver ödmjuka, lyssnande och handlingskraftiga personer i ledningen som kan bli ihågkomna för stortag, inte avgångna och omtalade som tragiska figurer som inte uträttat något vettigt.
GH


Varför har alla jättefina 50-talsbilar på stan svensktoppsmusik? Det ska ju vara rock’n’roll ju.
Raggarrock


Rosa jeepen igen.

Byt ut den fula Priapos trädgård mot en vacker Gävlebock av något beständigt material, till exempel plåt eller cement. Det skulle passa utmärkt för vår fina stad.
Laila


Gungorna och karusellerna.

Svensson (och fru Svensson) klagar snart sagt varje dag på vården, skolan och omsorgen. Och mycket annat. Samma människor kommer med stor glädje att ta emot det femte jobbskatteavdraget nästa år.
Spåmannen

Signaturen Djurvän betygar sin kärlek till ledarskribenten Bergkvist senior och till de stora rovdjuren den 22/8.
Människan är det största rovdjuret av alla, bäste djurvän.
Vov vov

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons