Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Jag har vid flera tillfällen märkt att UL-bussar till och från Skutskär inte skriver linjenummer utan det står ”Ej i trafik” på dem. Jag får ofta fråga vilken linje det är om bussen stannar vid busshållplatsen. Varför är det så tro?

UL-resenär

Vet inte om jag vågar, men tankarna kanske måste ut!? Sandvik, vad vill ni ha ut av ungdomarna? det finns faktiskt unga människor som har sommarjobbat och sett hur äldre anställda beter sig tvärtemot anställningsvillkoren men får vara kvar! Unga flickor på GS som kämpar mot högsta betyg och får stora stipendiet år efter år, men blir ”slagna” av killar med sämre studieresultat. Vilka signaler skickar vi då till dessa unga flickor? Jo sök ej Göransonsska skolan, då kan du få en klapp på axeln men inget mer. Vart tog jämställheten vägen?

Undrande flicka

Tittar man på de stackars fattiga bidagssökande Medelhavsländerna inom EU så kan man konstatera att de har alldeles för många rika invånare. De har skapat ett bidragsbehov i stället för att beskatta. De kan därför inte ställa krav på de ”rika” länderna.

l assE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons