Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lägg din energi på att sluta röka cannabis

/

Annons

Svar till: Var är toleransen...

En cannabisrökare som ser sig som särbehandlad på grund av sitt cannabisrökande gör ju samhället en välgärning när man beklagar sig för att inte få körkort.

Du visar bara hur insnöad och egotrippad man blir av den så kallade lätta drogen cannabis/marijuana. Det du sysslar med är kriminellt enligt svensk lag, du är så insnöad så du vill att samhället ska behandla ditt missbruk i samma ordalag som hbtq-frågor och andra personlighetsförföljda frågor. Det kommer förhoppningsvis aldrig att finnas någon acceptans för ditt knarkande. Du kan gott känna dig förtryckt och orättvist behandlad, tills du klarnar till i ditt sinne och slutar röka på.

Cannabisdrogernas störtsta och mest effektiva fälla är att få användarna att tycka det är ofarligt och betydligt mindre skadligt än till exempel alkoholen. Man blir otroligt självupptagen!

Det är bättre du lägger din energi på att sluta röka, då löser sig flera problem för dig. Då slutar du vara kriminell, du spar pengar, du klarnar till i skallen och du har alla möjligheter att få ett körkort.

Jag som skriver detta har all erfarenhet som behövs för att kunna skriva detta och är den förste som också önskar dig kraft att se cannabis som den bedrägliga drog den är.

Lycka till i livet!

Lasse W

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons