Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många med mig börjar få nog nu

/

Annons

Man blir arg, frustrerad och konfunderad när man läser om allt som händer i Sätra. Hela samhället verkar stå sig slätt mot eländet och ingen tycks veta hur man ska lösa problemen. Snart vill man knappt åka upp och handla på ICA för ingen vet hur det ser ut eller vad som händer.

En grupp vuxna som ska vandra runt i området var ett exempel på förslag. Synliga vuxna är alltid bra, men min fundering är: var finns alla föräldrar i Sätra? Är ni ute och kollar vad era ungdomar håller på med? Vet ni vilka de umgås med?

Eller är det så att "någon annan" får ta ansvaret!?

Tycker många föräldrar i dag anser att skolan, samhället och alla ska ta ansvar utom de själva som föräldrar. Men vi är alla är en del av detta samhälle och vi som föräldrar kan aldrig prata bort vårt ansvar som just föräldrar!

Polisen ska ha mer lön och mer befogenheter att stävja denna meningslösa förstörelse som pågår.Vad är det för fel på folk som roar sig med att förstöra för andra? Som har ett mål att slå sönder och sabba i största allmänhet. Det är inte ett sunt klimat över huvud taget utan en rent skrämmande utveckling.

Gävle är mycket segregerat och detta är väl ett tecken på ett samhälle som inte mår bra. Vi har alla rättigheter, men också skyldigheter i vårt samhälle. Och ni politiker, ut ur era hålor och besök Sätra någon kväll. Det här är inte ett samhälle som jag vill ha och jag tror att många med mig nu börjar få nog.

Nu måste det tas krafttag omgående.

Kommuninvånare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons