Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni kommer alla att drabbas

Annons

Vad håller denna regering på med? Är vi bara siffror i statistiken? Vissa får inte vara sjuka, fast dom är sjuka och vissa som har förtidspension ska få arbeta och få lön och pension samtidigt – hur går detta ihop?

Ni som röstade på denna regering förra gången, tänk till en gång till vid nästa val. Förr eller senare blir alla sjuka i något som gör att du kanske aldrig kommer tillbaka till samma liv igen och kanske aldrig klarar av att sköta ett arbete igen så som det krävs i detta samhälle. Hur ska man betala sina räkningar när man blir utförsäkrad? Och var finns jobben till oss sjuka när dom inte finns till friska? I dag kan bara de som väntar på döden få varaktig sjukersättning, vi andra kroniskt sjuka som har fullt upp med att klara av dagen och natten ändå, ska ARBETA. Med vad?

Jo, det arbetet får vi leta upp själva, för inte fattar de med makten att VI är SJUKA och inte orkar. Själva tar dom laptopen med sig i sängen och kollar några mejl... det kallas arbete så de inte ens behöver sjukskriva sig. Fy fan.

Nä, nu måste vi protestera, också ni som kommer att bli sjuka i framtiden. Sätt stopp innan de förstör vårt land helt och hållet.

Åhh, stackars ni på Försäkringskassan, snart får ni smaka på medicinen som ni varit med och tvingats dela ut. Har du en gång blivit totalt sönderstressad kommer du aldrig tillbaka till det du hade.

Enda trösten är att vi är många så ensamma kommer inte ni att vara. Kram på er alla och tänk efter en gång till. Annika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons