Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ohyggligt fort på smala vägar

Annons

Jag bor längst bort, mot högskolan, och har en liten rutt genom Villastaden när jag ska ner på stan. Nu när det är extremt mycket snömodd och vägarna blir smala, eftersom det inte existerar några trottoarer nu under all snö, så försöker jag att vara extra hänsynsfull mot er bilister och går åt sidan när ni kommer åkande, oftast ohyggligt fort på dessa numera ännu smalare vägar.

Detta gör jag för att ni inte ska bli oroliga att ni kanske kör på mig om jag skulle råka halka i all snömodd men trots det visar ni ingen hänsyn. Ni kör på tok för fort och tydligen så glömmer ni ofta bort att blinka. Då har jag klampat in i snön i onödan eftersom ni tydligen skulle svänga höger just där och inte ens ska passera mig.

I dag när jag promenerade hem från träningen så såg jag att en del av Kungsbäcksvägen var avspärrad så det var väldigt mycket trafik inne i Villastaden men trots det så kan ni inte blinka. Inte en enda bil blinkade av de sammanlagt 20 bilar som passerade mig och svängde, när jag stod på sidan och väntade på er.

Tänk på andra när ni är ute och kör, inte bara mig som gångtrafikant utan även andra bilister för vad jag vill minnas så ska man blinka när man svänger. Skärpning!

Dagens i-landsproblem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons