Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plötsligt blir det böter vid Ånyo

Annons

Galaxenhuset på Storgatan i Sandviken hade stått tomt i många år, när kommunen flyttade dit sin butik Ånyo second hand. Frågan var då var vi kunder fick parkera någonstans. Vi visste ju att på stora parkeringen var det förbjudet. Frågade då för säkerhets skull dåvarande chefen för Ånyo var man fick parkera. Fick till svar att man fick stå på parkeringen utanför närmast dem för den var deras! Även den plats som det stod hyrd på. Skyltningen var sedan tidigare då det var affärsverksamhet där i huset och ingen hyrde parkeringen nu.

Så där har vi kunder kunnat parkera under tiden vi handlat på Ånyo i kanske fem års tid utan problem! Nu har plötsligt Q-park börjat köra där och bötfäller oss kunder. Man säger att en plats är uthyrd och att man endast får parkera där i en timme! Blev därför väldigt arg och förvånad när jag en dag hade fått parkeringsböter.

Gör man en sådan ändring efter alla år, så vore det på sin plats att meddela Ånyos kunder att nu får de inte stå där fritt på parkeringen längre! Tycker inte ni det?

Kund

Svar direkt: Parkeringen bevakas av Q-Park som hyresvärden har anlitat. Detta på grund av att hyresgästerna har ringt och klagat att det står bilar på deras betalda p-rutor. Alla berörda har årligen fått en lapp att sätta på rutan för att Q-Park ska se att rutan är bokad. Sandvikens kommun har också fått lapparna och vet att det måste vara en lapp på bilen för att inte få en p-bot. Sen är det olyckligt att någon har gett fel information till kunderna.

Med vänlig hälsning

Marja Ahlander

Trebeko Gävle Dala AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons