Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så försvann dotterns I-pod

Annons

”Where words fail music speaks”. Ja, så stod det på vår dotters I-pod som hon sparat till så länge. I onsdags hade hon haft den i precis en vecka. Hon specialbeställde den från Apple direkt för att få en röd med den unika inskriptionen ”Where words fail music speaks”. Då dotter fyller år på fredag, den 20 februari har hon önskat sig högtalare till sin så efterlängtade I-pod.

Men fredagen kommer att vara allt annat än en glädjens dag: Vår dotter blev nämligen bestulen på sin lilla röda musikspelare under torsdagsförmiddagen utanför matsalen på Solängsskolan.

Vi vill därför be er alla med tonårsbarn att hålla utkik efter vår dotters egendom och reagera om ert barn plötsligt har en röd I-pod med inskriptionen som nämns här ovan. Vi hoppas av hela vårt hjärta att samvetet vaknar hos den person som så hjärtlöst tagit I-poden och att vår dotters egendom lämnas åter, till exempel till Solängsskolans expedition eller till någon elev i klass 9 c.

Fler vittnen ombedes att snarast kontakta rektorsexpeditionen. Det blir en sorglig födelsedag annars för vår dotter på fredagen, då hon kommer att få tillbehör till sin I- pod som hon nu så fräckt blivit bestulen på.

Förtvivlade föräldrar

till en förkrossad dotter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons