Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sätra var lugnt men nu har eländet brutit ut igen

Annons

Svar till signaturen "Irriterad"´: Ja, vi lever i en diktatur. En diktatur där allt ska ske på barnens och ungdomarnas villkor. De ska få slå sönder, trakassera människor (kasta sten på folk till exempel), sabotera inne på Ica och så vidare. Vuxenvärlden ska bara stå vid sidan av och lägga huvudena på sned, le lite överseende och säga: "Ja, de är ju disharmoniska..."

Mer läsning: Moderatens förslag: Vill sätta in militär mot ungdomarna som stör i Sätra

Insändare: Har vi glömt Ådalen 31?

Denna låt gå-mentalitet, denna pedagogiska slaskliberalism, är förödande och har lagt grunden till det psykosociala träsk som växt fram runtomkring oss i dag, inte bara i Sätra utan även på annat håll i riket.

Jag är ingen anhängare av militärapparaten utan uppmanar alltid i egenskap av kristen till totalvägran. Men i detta fall anser jag att det är bättre med militära insatser än oordning och kaos. Människor måste få känna sig trygga i sina bostadsområden. Ingen ska behöva bli utsatt för terror i form av stenkastning (som min fru blev en dag), glåpord eller förstörda varor (som inne på Ica).

Sätra var faktiskt lugnt ett tag, men nu har eländet så att säga brutit ut igen. Det måste stoppas med alla till buds stående medel.

Larz Gustafsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons