Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se upp för ficktjuvar på krogen!

Annons

Lördagen den 29 november besökte jag Heartbreak/Slickcity som är ett uteställe i centrala Gävle. Vi var ett sällskap på åtta personer som var ute och dansade (jag var nykter).

Vid ett-tiden på natten märker jag min mobil som har varit i min väska hela kvällen är borta. Jag blir helt förtvivlad och bestämmer mig för att dra mig hemåt.

När jag ska hämta min jacka står den en tjej och frågar personalen om den hittat någon mobiltelefon för hennes var borta och även när jag kommer ut så står det en annan tjej och beklagar sig över att hennes mobil är stulen.

Dagen efter pratar jag med mina vänner som var med den kvällen och får då höra att två av dem har blivit bestulna på sina mobiler och två på sina körkort och bankomatkort varav på ett kort har tjuvarna handlat på internet för 1 500 kronor.

Att få höra allt det fick mig att börja höra mig för lite och vi var visst inte de enda som blivit bestulna, utan det var rätt många som kände någon eller hade blivit utsatta själva.

Min yngre syster berättar att det är en liga på just den krogen som är ute efter att stjäla mobiltelefoner och andra värdesaker. Jag vill nu varna alla krogbesökare för ficktjuvarna och håll ögonen öppna så att vi kan sätta dit dem som inte kan skilja på ditt och mitt.

Inga nummer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons