Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjuka har rätt till pengar

Annons

Min ilska över försäkringsfuskare är inte riktad till er som är sjuka. Jag vet att ni som har dessa sjukdomar har ett rent helvete ibland att få er röst hörd och att få någon att tro på er. Tycker ärligt talat synd om er och vill verkligen inte byta med er.

Ni ska självklart stå på er för att få er rätt till bidrag. Men dessa personer – och tro mig jag vet att det finns många som fuskar. Detta gör ju att försäkringskassan blir misstänksam mot allt och alla.

Ni ska, tycker jag, även vara förbannade på dessa personer som sitter och lyfter enorma pengar i bidrag och jobbar svart. De springer runt i gårdarna och skryter om hur pengarna rullar in och gnäller om försäkringskassan bara delar ut sina pengar i portioner och inte i klumpsummor. Hur personerna har blivit erbjudna jobb med data och dom tackar nej, men sen sitter dom hela nätter och spelar och bränner filmer och säljer. Det är rent ut sagt för jävligt.

Jag hoppar absolut inte på er som är sjuka utan på dessa personer som ser det som en rättighet i Sverige att leva på bidrag. Man får ju inte hota dom med att jobba, det är ju fruktansvärt.

Här har hela familjer levt på bidrag felaktigt i flera herrans år och nu när vi äntligen får en ny regering som vill komma åt alla dessa fuskare då blir det liv.

Så stå på er ni som är sjuka, ni har rätt till all hjälp men låt oss få bort dessa förbannade parasiter som förstör ert rykte och äter upp statens pengar. Dom som kan jobba ska jobba, det är ingen rättighet i nya Sverige att leva på bidrag.

Försäkringskassan – stå på er.

Sjukskriven (förkyld)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons