Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snälla, lär oss att köra bil!

Annons

Svar till signaturen Björn: Vilken tur att just du läste insändaren om bilköerna. Fast det var nog dumt att tro att du skulle ta till dig något av kritiken. "Lär dig köra bil", skriver du. Du menar väl "lär er att köra bil", alltså alla vi som ser dig passera kön, för det är förmodligen bara du som kan köra.

Insändare: Lär dig köra bil i stället för att klaga

Inte ens busschaufförerna kan köra, inte heller långtradarchaufförerna, som i ilska ibland går ut och blockerar dig. Synd, för om alla fyllde på i bägge filerna (och därmed hindrar eventuella utryckningsfordon) så skulle ju bilköerna försvinna, som du skriver, eller?

Nej Björn, läs nu noga och försök förstå: Det skulle bildas två köer! Visst, de skulle bli hälften så korta, jämfört med en kö men antalet bilar som ska passera nålsögat (en bil i taget) är fortfarande detsamma, med eller utan blixtlåsprincip och det tar lika lång tid.

Har du räknat ut det på något annat sätt så får du gärna förklara. Eller, strunta i det förresten. Såna som du sysselsätter företag som tillverkar kravallstaket. Det är positivt.

Hasse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons