Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk vilket underbart liv man kan ha på äldre dar

/
  • Ett exempel från 2011 på vad som kan bjudas på Furugården. Arkivbild

Annons

Jag kom hit till Furugårdens äldreboende, helt övertygad om att jag kom hit enbart för att dö. Men jag lever och trivs!

Vi har underbar personal som alltsom oftast överraskar oss med något gott, såsom nybakat eller en härlig efterrätt. Vår personal är guld värd och de ger oss inblickar i deras liv och trivseln är stor runt vårt matbord.

Vi har även en trivselvärdinna på vårt boende som vi sätter stort värde på och som sätter lite piff och guldkant på vår vardag, ger oss lite tankenötter i form av frågesporter, lättare tävlingar och underhållningar.

För några dagar sedan hade vi partaj här på Furugården. Två käcka grabbar, Sören Almgren och Hubbe Nordmark, underhöll oss en hel eftermiddag och vår fantastiska väntjänst hade brett de godaste små mackor som de bjöd på.

De hade säkert stått och brett över hundra små vackra och goda snittar. Att de sedan även ger av sin lediga tid till oss boende, som har det lite svårt att förflytta oss själva, är beundransvärt.

Vi har det så bra som får möjligheten att ta del av allt detta och den fina gemenskapen och omsorgen. Med dessa rader vill vi, jag och mina kamrater på Furugården, tacka alla som ger av sig själva och genom detta ger oss lite extra guldkant i våra liv.

Hälsningar från en glad pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons