Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är det för fel på dagens ungdomar?

Annons

Vad är det som händer i dagens samhälle. Ungdomar som inte har någon som helst respekt för vare sig för polisen eller för oss vanliga hederliga Gävlebor. Dom förstör och vandaliserar, slår sönder saker, hotar, sätter skräck i allt och alla. Och nu så smäller man av raketer mitt i centrum mot folk, sen springer man iväg när polisen kommer.

Dessa fega snorungar vad har ni för fel, vad gör era föräldrar som inte har ett dugg koll på vad ni håller på med. Och vem fasiken köper ut dessa raketer smällare till er. Nu måste det bli ett stopp på detta elände sluta och dalta med dessa ungdomar, låt dom få ett riktigt straff som svider ordentligt. Man ska få betala av allt man gjort så länge tills skulden är betald om det så blir hela sitt liv.

Man ska få en prick som ska finnas kvar i minst tio år i alla straffregister, när man ska söka jobb med mera. Man törs ju inte gå ut längre snart inte heller på dagtid. Är det så det ska vara? Nu får ni politiker ta tag i detta och sluta dalta med dessa förbaskade ungdomar. Vi vill kunna få känna oss trygga när som helst på dygnet. Och till er föräldrar, ta ansvar håll koll på vad era ungar, ungdomar gör på kvällar och nätter det är erat ansvar.

Förbaskad medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons