Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad har ni tänkt göra när det gäller klimatet?

/
  • Skribenten kräver svar från de politiska partierna vad de tänker göra åt ödesfrågan klimatet.

Annons

När jag diskar tänker jag. Nu har jag tänkt att jag vill veta hur Allianspartierna, SD, delvis S, tänker omkring miljöfrågorna.

Hör ni ingenting? Ser ni ingenting? Förstår ni ingenting?

Forskningen försöker få fram sitt budskap om att vi måste förändra vårt sätt att leva om vi ska ha en rimlig chans att behålla jordens klimat vilket är livets grundsten för människorna.

I stället börjar man redan valrörelsen genom att tjafsa om pengar hit och dit. Pengarna kommer inte att hjälpa oss i klimatförändringarna. Annie Lööf har visst också yttrat att flyget behöver öka för att flygbolagen ska ha råd att åtgärda flygbränslet. Jag tror knappt det är sant!

Man vägrar flygskatt på några få hundralappar! Man håller envist fast vid att var och en ska få flyga efter råd och möjlighet! Vi behöver strama tyglar från statsmakterna där var och en får sig tilldelad en viss flygkvot, sen är det stopp. Bara en detalj i vårt vansinniga livsmönster.

Miljöpartiet är visst inte enligt mina önskningar i allt. Men man har kunskap, insikter i miljöfrågorna, som övriga politiker ofta saknar. Därför blir man hånade och föraktade. Så har det alltid varit med sanningen.

Svara gärna, politiska partier, vilka åtgärder nI har tänkt vidta när det gäller vår ödesfråga – klimatet.

Gunvor Gunnarsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons