Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad vore Ockelbo utan Wij Trädgårdar?

Annons

Jag är nyinflyttad till Sandvikens kommun. Som den trädgårdsälskare jag är, så visste jag på förhand närheten till Wij Trädgårdar i Ockelbo.

Vid vårt första besök vid denna välplanerade och underbara trädgård fick vi även en inblick i äldre byggnadsteknik, litet museum om tidigare tillverkning i Ockelbo lokal historia och andra lokala verksamheter som försöker etablera sig. När vi åkte hem var jag så lycklig över att bo nära Wij Trädgårdar.

Nästa år blir det säsongskort då jag vill ta vara på möjligheten att följa alla årstidsväxlingar på denna fantastiska plats. Det är en kreativ miljö för alla sinnen och en viktig del för livskvalité.

Som nyinflyttad tänker jag, vad vore Ockelbo utan Wij Trädgårdar? Det bör gynna företagarna, även närliggande orter i Gävleborgs län. I det glesbygdstänkande som finns i hela Sverige just nu, bör man tänka till på följdeffekter innan beslut fattas. Se betydelsen av samverkan i Gävleborgs län över det vi tillsammans har att erbjuda av fantastisk naturupplevelser, kulturhistoria, sport och konsertevent och mycket mer. Låt Wij Trädgårdar få fortsätta blomma!

Rosensköna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons