Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför dröjer fibern i Forsby?

Annons

Vad håller detta stora företag Telia på med? Det var så viktigt att vi skulle binda oss tidigt för deras fiber för att få vara med. Vad har hänt?

Sedan i våras har de skjutit fram starten månad för månad. Nu senast är svaret slutet av november, men det är bara en prognos.

Ringer man får man till svar att en markägare ej går med på att Telia gräver där. Går man ut och lovar guld och gröna skogar innan alla tillstånd är klara? Det låter mycket märkligt.

Sedan 1/11 har Cautab som skött kabel-tv stängt ner, så vi är många i Forsby som är utan tv sedan dess.

Tror Telia verkligen att vi cirka 200 hushåll tänker betala för installationen som aldrig vekrar bli av. Det luktar avtalsbrott.

Yvon i Forsby

Svar direkt: Hej Yvon. 

Vi förstår att du och andra i Forsby är frustrerade över att er fiber har blivit försenad. Vi gör vårt yttersta för att ni och andra kunder ska få er fiber levererad i tid.

Att bygga ny infrastruktur är komplicerat, av flera skäl, men bland annat för att vi är beroende av en rad olika tillstånd för att få gräva. Nu kan vi dock meddela att vi har fått de tillstånd som krävs och de 80 hushåll som ännu inte har fått sin fiber installerad kommer att få det de närmsta veckorna.

Med det sagt vill vi bara passa på att beklaga att er installation blivit försenad och vi hoppas att ni ska få stor glädje av er riktigt snabba och stabila uppkoppling från Telia.  

Med vänlig hälsning

Thomas Bäckström

försäljningschef, Öppen Fiber från Telia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons