Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför protestera mot utvisningar som sköts av proffs?

Annons

Varför protesterar folk mot utvisningarna som sköts av proffs på Migrationsverket (MV)? MV vet hur läget ser ut i olika länder och om de anser att någon inte har asylskäl så måste vi lita på dem, vem ska vi annars lita på?

Ska vi lita på Jörgen Edsvik eller varför inte vår förtroendefulla Åsa Wiklund Lång som båda nu vill stoppa utvisningarna. Vi har 65 miljoner människor på flykt i världen och vi måste verkligen hjälpa de människor som verkligen är på flykt och inte ett fåtal lycksökare.

Vi måste hjälpa människor i närområdet där vi kan hjälpa så många fler och sluta med att ge falska förhoppningar till ett fåtal. Vi måste även se till att lyckas med integreringen som har varit katastrofal och som nu lett till att SD kanske är Sveriges största parti.

Det är bara SD som jobbat för en ansvarsfull invandringspolitik men nu har andra partier börjat förstå problemen och erkänner att invandringen kommer att bli mycket kostsam för Sverige. Vi kommer inom en fem års period ha minst 500 000 männsikor till som kommer till vårt land, framförallt via anhöriginvandringen.

Om vi ska ha någon som helst chans att hjälpa dessa människor till en bra integration måste vi börja tänka till lite och vara tuffa när någon som tagit sig hit inte har asylskäl.

Rättsmedicalverket släppte en rapport den 4 september där de har konstaterat att minst 83 procent av alla ensamkommande barn är äldre än 18 år. Detta är skandal och har kostat oss skattebetalare enorma summor. Detta är inte rätt och här måste vi ta ansvar

Saittam

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons