Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför spärrar ni av lekplatsen?

/

Annons

Nu är det dags för stamrust på vår gata, inte på vårt hus men i huset mittemot. Det finns många barnfamiljer som bor här och som drabbas av bilar som står felparkerade, skräp som lämnas kvar och avspärrade lekplatser.

Då har någon bestämt att spärra av lekplatsen, den enda lekplatsen med bebisgunga på. Förr fanns det tre lekplatser för Gråstensvägen och Jökelvägens barn att dela på. I och med den nya rusten finns det en kvar som barnen kan leka på. Hur tänkte Gavlegårdarna här?

Rusten är så dåligt planerad på så många plan, snart kommer något gå allvarligt snett.

Arg mamma

Svar direkt:

Det stämmer att vi har spärrat av en lekplats under tiden som en renovering pågår. Den lekplatsen kommer att vara avspärrad ett par månader på grund av säkerhetsskäl.

Lekplatsen är i närheten av huset som vi ska börja renovera under maj månad. Då renoveringen kräver en byggställning runt huset och arbetsfri yta kommer lekplatsen att vara avstängd ända fram till hösten/vintern. Säkerhetsskälen kommer i första hand och vi hänvisar boende till övriga lekplatser. Det finns fyra lekplatser i området. Förutom den som är avstängd finns tre lekplatserna till som är fullt tillgängliga (lekplatserna mellan Gråsten 19 och 21,  lekplatsen mitt i området det vill säga mellan punkthusen och lekplatsen utanför Jökelvägen 28).

Vi förstår att det kan upplevas otryggt under dagtid då det är en hel del trafik i närheten på grund av leveranser till byggarbetsplatser, lyftkranar och så vidare. Efter arbetstid är det lugnt. Vi ser över trafiken och skräp som kommer fram nu efter snösmältningen.  

Vänlig hälsning

Iris Karamehmedovic

Byggprojektledare

AB Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons