Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför vara sponsor till GIF?

/

Annons

Gavlevallen var verkligen efterlängtad och Strömvallen må vara historisk men borde ha rivits för länge sedan och nya arenan byggts där i stället för på Sätra. Men nu står Gavlevallen där och det är en ypperlig fotbollsarena där alla platser har bra sikt så att alla besökare kan ha bra koll på matcherna. Till och med platserna närmast planen har bra sikt tack vare att de ligger nästan två meter över ”gräsmattan”!

Men, det finns saker som är mindre bra! Företagscenter är otillgängligt och svårt att nå. Det var faktiskt enklare på Strömvallen! För det första är det trångt när man ska ta sig ner, ända till markplan och sen ska man ta trappan upp till barserveringen Terrassen eller om man beställt matpaket och har tillträde till restaurang Solsidan. Det är i princip bara de som sitter närmast ingångarna från läktaren som kan gå direkt in.

Det skulle förbättra åtkomligheten om man kunde gå in via korridoren på mellanplanet, men enligt Gefle IF är det ägaren Gavlefastigheter som inte tillåter det. Korridoren har inga hyresgäster och gapar hånfullt tom. Det har hänt att jag klättrat upp på Terrassen i halvlek för att ta en öl men alkoholhandläggarna måste känna stark skadeglädje eftersom det inte var många själar där. En stor stark kostar dessutom 75 spänn, vilket gör att det sammantaget inte är värt mödan.

Sen har de militanta alkoholhandläggarna i stan sett till att bara de som har beställt mat får komma in på restaurangen, där man bara äter mat före match, för att i halvtid antingen ta en öl där eller kunna gå in på Terrassen.

Sen blir det hela inte bättre av att restaurangen döpts till Solsidan för att markera att den bara är till för de fisförnäma, som Ove och de andra karaktärerna i tv-serien med samma namn. Och detta i Gävle där många känner sig tvingade att ta bort modellbeteckningen på bilen för att slippa avundsjuka kommentarer.

GIF kunde inte sälja namnet på arenan men nog borde man ha kunnat hämta in nån krona på att låta några sponsorer döpa baren och restaurangen (matsalen)?

Sammantaget så kan man ju undra varför man ska vara sponsor för GIF därför att man i princip gjort det omöjligt att mingla på Företagscentret i stället för att behöva stå och trampa i det dammiga gruset längst ner? GIF klarar ju inte ens av att bjuda sina sponsorer på kaffe i pausen!

Snart f.d. sponsor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons