Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart tog publiken och stödet vägen?

/
  • Köp biljetter eller säsongskort – det ger pengar att utveckla Brynäs ytterligare, menar skribenten.

Annons

Har folk blivit bekväma framför tv:n? Är det så tråkigt att gå på hockeymatcher när Brynäs spelar?

Oavsett om de förlorar eller vinner så ska man väl för stötta laget som sliter på plan?

Om det hade varit slutspel och Brynäs hade spelat då hade det varit fullsatt och då klagar man inte på priserna. Då har somliga till och med råd att köpa på svarta marknaden!

Så om man köper en biljett för 5 000-10 000 kronor på svarta marknaden så kan man ju lika gärna köpa ett eller flera säsongskort som är billigare. då kommer du in på varje match under serien och du har en säkrad plats om det skulle bli slutspel.

Har jag rätt eller fel?

Jag tycker att så många som möjligt ska gå på matcherna så alla spelare känner att de har stöd av en fylld arena som hejar på dem. Tänk er en hel arena som hejar på samma lag – vilket självförtroende vårt Brynäs skulle få! Ju mer stöd de får desto mer självförtroende får varje spelare.

Ni läsare som hejar på Brynäs: Varje biljett är ett bidrag till hela föreningen. Med era köpta biljetter eller säsongskort så blir laget stöttat och det blir mer pengar för att utveckla laget och föreningen.

Sen är det mycket roligare att gå på hockey om det är mer än halva arenan fylld Man behöver inte gå på varje match men om man nu hejar på Brynäs och bor i Gävle eller i grannkommunerna så kan man ju unna sig själv med en match ibland.

Heja Brynäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons