Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem ringde mitt i natten?

Annons

Att få ett telefonsamtal klockan 01.00 en natt är något som skrämmer människor, det är alltid något allvarligt när telefonen ringer så sent och man rusar upp med hjärtat i halsgropen. För fjorton dagar sedan på natten mellan torsdag och fredag ringde telefonen klockan 01.00. Det var ett skyddat nummer och ingen svarade.

Nu var det så att det var inte bara hos oss det ringde, det gjorde det nämligen i exakt samma sekund hos, vad vi vet, minst 20 andra på Stigslund, ja även på Strömsbro.

I ett sådant här fall skulle man ju kunna tro att man då kan ringa Telia och få ett svar på orsaken till det hela, men se det går inte, där hamnar man som vanligt när det gäller större företag i dag, på en massa nummertryckningar hit och dit, men någon människa får man inte tala med. Men nu vill vi och många med oss få ett svar från Telia. Hur kan det komma sig att det ringer på så många telefoner exakt i samma sekund? Och om man är medveten om vad som hänt, varför har man inte gått ut med information till abonnenterna?

Skrämd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons