Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi beklagar deras uppträdande

Annons

Vi arrangerade i helgen Bomässa, som vi fått många positiva kommentarer kring från både besökare och utställare. Det är beklagligt att du fick en obehaglig känsla vad gäller några få utställares agerande på mässan.

Vad det handlar om är en av våra utställare som dessvärre inte följde våra riktlinjer för hur ett agerande sker på våra mässor. Varje utställare har köpt en monter för att presentera sin produkt på den platsen. Utställaren ska enbart agera i sin monter och inte i mässans gångar eller i direkt anslutning till mässans yttre delar.

Om någon utställare agerar på annat sätt, som i detta fallet, förtydligar vi reglerna omgående för utställaren.

Ett agerande mot denna utställare skedde också omgående, då vi uppmärksammade deras personal i mässgångarna och utanför. Därefter agerade de i sin monter.

När det gäller övriga företag inom telefoni och film, som du nämner, gäller samma riktlinjer och vi markerar skarpt att de ska hålla sig i sina montrar, både när de anmäler sig som deltagare till mässan och under mässdagarna.

Vi beklagar och ber om ursäkt för uppförandet från några av vår utställare, som inte är acceptabelt och som gett dig obehag och kommer att hålla extra koll på agerandet framöver!

Compass Fairs Sweden AB

Projektledare Camilla Å Grennborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons