Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi tycker att värdegrunden har försvunnit

Annons

Nu läser vi dagligen om neddragningar, eller ”anpassningar” som höga vederbörande vill hävda inom Barn och Ungdom! Gud nåde den som använder fel ord! Att påstå att det finns en värdegrund inom verksamheten där demokrati, respekt och att värdera allas åsikter råder, kan inte vi som arbetar inom Barn och Ungdom i Gävle kommun längre känna!

När man dessutom hör Jens Leidermark säga på radion ”förändringar är jobbiga”, så inser man att tyvärr har vi inte ens politiker som begriper eller vill begripa vad det handlar om. Det handlar inte enbart om att det kan behövas förändringar, det förstår vi faktiskt! Utan det är tillvägagångssättet som allt sker på. Det handlar om brist på RESPEKT för allas uppgifter inom verksamheterna. Det handlar om chefer som ser sina medarbetare enbart som en kostnad. Det handlar om chefer som inte alls kan sin verksamhet på ”golvet”.

Det handlar sist men inte minst om chefer som inte står bakom sina medarbetare vare sig i med -eller motgång! Hur kan man då annat än att känna misstroende och förakt för sådan styrning?

Kan någon då i denna kommun förstå vad vi menar? Visa i så fall detta, eller ska fler chefer inom verksamheten behöva säga upp sig?

Värdegrund, vad är det?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons