Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken resa det var

/
  • Skribenten berättar om en tio dagar lång

Annons

Jag har varit ute på en resa som startade den25 juli 2017. Den var inte så noggrant planerad av mig eller andra, det dyker ju alltid upp överraskningar.

Jag checkade in på "Hotell Avd 111A" på Gävle sjukhus. Resan innebar många intressanta studiebesök. Resan innebär också en hel del åksjuka.

Jag besökte operation två gånger, jag passade också på att titta lite på röntgen. Jag tyckte det var så intressant så jag kollade lite extra och det blev fyra gånger totalt.

Intervention var en annan intressant avdelning som jag kollade upp. Tro det eller ej, där fick jag ett täcke som legat i värmeskåp.

Under mina studiebesök träffade jag många människor: Dr Saraj, Pearl, Voss, Leila, Sakari, Lundberg, Haller, Konstantinos. Jag träffade syrrorna Jens, Johan, Jonas, Emma, Mia, Petra, Eva, Mia 2, Fredrik, Cecilia. Jag träffade undersköterskorna Agneta, Carolin, Jonas.

Jag möttes hela tiden av vänliga ord när saker skulle hända som jag inte var förberedd på. Jag minns den varma smekande handen på min rygg vid flera tillfällen. Jag minns också de rara orden från några personer

Tre gånger om dagen kom karamellskålen, det var inte min favorit men ibland "dealade" vi.

Jag tappat saker under resan. Söndagen 30 juli är borta. Om ni hittar den hör gärna av er. Jag har också som ni ser tappat en massa namn men känn er delaktiga ändå

All inclusive vill jag kalla avd 111A, jag fick ibland smörgåsar mitt i natten direkt till sängen.

Jag var lite förvarnad att eventuellt få en liten påse med hem, i stället blev det två andra påsar.

Min resa tog totalt tio dagar och då har man mycket tid att fundera/reflektera. Jag är så imponerad över det lagarbete personalen utför utan stånk och stön.

Jag kommer inom kort att fortsätta min resa.

Hälsar Kerstin med ett stort tack till alla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons