Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vissa artiklar bara i e-tidningen

/

Annons

När Gefle Dagblad inte kommer ut som pappersupplaga, det händer inte ofta men händer vissa heldagar, trodde jag i alla fall, att vissa artiklar som ges ut i e-tidningen ska komma med även i senare papperstidning. Jag tänker speciellt när det var en artikel om Herman Lindqvists kommande 75-årsdag. Ögnade bara igenom den i e-tidningen då jag tog för givet att den skulle komma med i senare papperstidning. Men den kom aldrig igen och gick inte heller kopiera från e-tidningen när jag läste den eller att leta upp den senare på sök-möjligheten.

Som fan av Herman Lindquist tycker jag det var väldigt synd att man inte kunde läsa den igen i papperstidningen. Det är säker lika med andra artiklar som inte går att kopiera och som saknas när tidningen åter kommer i postlådan. De som bara har papperstidning kommer inte ens att få läsa om nyheter som man blir helt ovetande om har hänt.

Det hela är ett problem för mig i all fall! Vad kan GD göra åt detta?

Prenumerant

Svar direkt:

Hej Prenumerant

Många läser GD:s e-tidning. En del av dem läser också papperstidningen. GD:s papperstidning kommer ut sju dagar i veckan, med undantag för helgdagar, "röda dagar", som inte är söndagar. De dagarna ger vi endast ut e-tidningen. En stor andel av våra papperstidningsläsare har skaffat konto och använder vår e-tidning och vi ser en kraftig ökning av e-tidningsläsandet på "röda dagar". Därför har vi valt att inte återpublicera innehållet i nästkommande papperstidning, utan se e-tidningen som en egen produkt. För den stora grupp som läst e-tidningen vore det konstigt om allt skulle publiceras igen i nästkommande papperstidning och e-tidning.

Dygnet runt, året om, har vi ju också nyhetsrapportering och en massa annat innehåll på gd.se, inte heller det kommer i sin helhet i papperstidningen. Däremot har alla papperstidningsabonnenter och digitalkunder rätt att ta del av allt innehåll på gd.se.

Hälsningar 

Daniel Bertils

Tf Chefredaktör o stf ansvarig utgivare Gefle Dagblad och gd.se

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons