Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"P-eländet har ej förbättrats..."

Hej Keb!

Läste frågan om "Varför sviker Gävleborna...?"

Kan bara svara för mig själv, tycker LA är jättefin och det lyft Brynäs skulle haft många år tdigare, men...tyvärr så tycker jag inte P-eländet blivit bättre. Det kan ta upp till 45 min att komma ut från parkeringen om man inte "smiter" innan matchen är slut, men jag vill se slutet och applådera mina idoler.

Har tagit buss någon lördag (har då besökt någon PUB) men tyvärr så slutar bussarna gå om man vill ta en till öl efter matchen.

Dessutom så ser man lika illa som tidigare från dom nedersta långsideraderna vid rinken, om man hamnar ut mot kortsidorna. Det kan vara sådana här små detaljer som gör att folk stannar hemma.

Nu försöker jag gå på många matcher men jag medger att det är skönt att stanna hemma i soffan när matchen går på Canal+.

Det kanske finns många andra som drar sig för att komma till LA av andra anledningar, vad vet jag...

Tompa

SVAR:

Bra att du kommer med synpunkter om varför du inte går så ofta som du kanske gjort, om just parkeringsproblemet varit annorlunda, som du nämner.

Även jag anser att det inte blev som man tänkt sig, med dubbelriktningen ner mot Stigslund till - beroende på att där finns oftast ingen polis som stoppar trafiken nerifrån Lidl-hållet.

En klar miss som det blivit, tycker jag. Och som borde kunna åtgärdas till kommande säsong.

---

Att folk stannar hemma och ser på Canal plus eller PPV-sändningar från Läkerolen vet och känner jag mycket folk som gör - i stort sett hela säsongen!

Och även om det är fin PR för elithockeyn, så har jag svårt förstå hur Hockeyligan kunnat sålt sig till PPV för flera år framåt - visserligen mot många miljoner till elitklubbarna - men ändå.

* Det måste ju finnas folk på arenorna för att få stämning!