Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

På tråden...

... Linda Berving, som annars mest sjunger klassiskt. Gävletjejen är aktuell i en jazzduo tillsammans med Johan Hägglund och de kommer att uppträda på Festmässan på Berns i Stockholm i kväll.

Vad är festmässan för något?

– En mässa som arrangeras av FestFolk.nu. Det kommer finnas både en stor och en liten scen där artister uppträder och jag och Johan kommer spela på den stora scenen.

Hur kommer det sig att ni ska uppträda där?

– Alla artisterna som uppträder ingår i artistförmedlingen FestFolk, även vi. Jazzduon satte jag och Johan ihop i höstas och vi båda spelar också i Gävlebandet The Daisy Cutters. Jag sjunger och Johan spelar gitarr.

Vad händer under kvällen?

– Bland annat kommer jag och ytterligare en kvinnlig artist att stylas inför framträdandet och Göran Alfredsson (Thalia), som kommer från Sandviken från början, ska styla mig. Förutom alla framträdanden blir det också en insamling till Haiti under kvällen.