Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Påminner om fjolårets uppgivenhet..."

Annons

Tjenare Keb!

Att läget är som det är nu är faktiskt inte konstigt.
Läs igenom laget Brynäs ställer på benen så förstår alla som har lite insikt i hockey att detta inte håller i längden. Att Brynäs varit (och är) på slutspelsplats fortfarande är otroligt. Det finns för många sarghörnsspelare i laget.VEM SKA GÖRA MÅL?

Utan Markan i målet skulle vi haft 20 pinnar mindre och legat bakom Södertälje som jumbo. Styrkan med Brynäs i år sades det från tränar- och sportchefshåll skulle vara moralen och att kämpa för varandra.
Det tycker jag dom gjort skapligt hittills. MEN dom 8-10 senaste matcherna tycker jag det sett lite halvuppgivet ut, påminner om förra året.
Hoppas verkligen vi slipper den förhatliga kvalserien.Det finns mycket i din analys som överensstämmer med verkligheten, det måste jag säga.
Just det här med runt, runtspelet kring sargen stämmer till punkt och pricka och det tycks aldrig vara nåt slut på det...i match efter match.
Och krigartakterna, där alla spelar för varann har även det börjat avta så smått på sistone, inte alls lika stort hjärta visas längre.
Verkar som spelarna helt enkelt inte orkar spela den kraftödslande hockeyn en hel serie ut.
Den uppgivenhet som du också belyser finns även där, så det krävs verkligen att inte bara chefstränare Czarnecki utan hela laget tar tag i det här och verkligen gör nåt åt det.

Mer läsning

Annons