Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Per Gessle kommer till Gävle - för att signera skivor

Albumaktuella Per Gessle kommer till Alla Tiders Skivhandel i Gävle för att signera skivor den 12 maj.

I juli ger sig Per Gessle ut på turnén "En vacker kväll" som faktiskt inte besöker Gästrikland. Däremot kommer han till Alla Tiders Skivhandel fredag den 12 maj klockan 17-18 för att signera sitt nya album inspelat i Nashville, som släpps veckorna innan signeringen. Plattan kommer givetvis finnas på vinyl och även cd. Han gör därmed "en Peter LeMarc" då denne enbart besökte Gävle för att signera sin nya platta i november.

– Ovanligt stort kommenterar Alla Tiders Skivhandel-ägaren Magnus Bergström.

Planer finns även på att engagera soullegenden William Bell till butiken då denne är i Gävle för en spelning 21 april. Tanken är att detta ska ske torsdagen 20 april, men inget är bekräftat än.

– Det hade varit större än något annat. Han kanske inte säljer lika mycket skivor som Gessle, men ändå, säger Magnus Bergström.

Därtill har Bergström varit i kontakt med Magnus Carlson om att ta denne till butiken för signering 13 maj, på eftermiddagen innan spelningen på Gävle Konserthus. Inte heller detta är helt bekräftat än.

Läs mer: Weeping Willows firar "Broken Promise Land"-jubileum med Gävle Symfoniorkester

Ytterligare ett viktigt datum för skivintresserade är Record Store Day 22 april då Gävles skivbutiker kommer ha öppet och det säljs speciella upplagor enbart gjorda för dagen. The Secondaries och The Rockfire kommer spela på Alla Tiders Skivhandel.

Närmast gäller annars Gefle Skivmässa i Gasklockorna lördag 8 april med liveuppträdanden och mycket mer. Lamour Record Store som även finns i fysisk form i Kulturkioskens källare kommer vara på plats. Alla Tiders Skivhandel håller öppet som vanligt på sin vanliga plats i centrala Gävle, som övriga butiker i Gävle: Söders skiv- och prylbörs samt Hifispecialisten (Ochljud).