Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personalen på...

Annons

Staffans hus förskola: Margit, Marianne, Sylvia, Anette för den här terminen. Ni är eldsjälar som alltid ställer upp för oss barn och föräldrar i tid och otid.

Kramar, familjen Liberg:Cindy, Henry, Kicki, Maths

Styrelsen på Stigshöjden (Tallåsvägen) för det fina julbordet och julblommorna som vi blev överraskade med. Den snälla vaktmästaren Rodney får hänga med.

Från medlemmarna

Janne Wermelin och Lena-Maria Johnsson som ordnade en jättetrevlig Ålandsresa med Cinderella 5/12. Tack Janne även för hjälpen vid vårt inbrott.

Madde & Niklas Nyström

Tränare och ledare för Andersbergs IBK Warriors F- 97 för att ni ställer upp, ger tjejerna en sund syn på idrotten och tog med sig hela gänget till Furuvik.

Tjejerna med föräldrar

Personalen på avdelningen 112 O, rum 11 B för vänlighet och omsorg av Ingrid under den tid hon var hos er.

Döttrarna Marianne och Marita

Personalen vid Norrsundets Arbetarmuseum för det fina arrangemanget vid årets gammeldags jul. Ni jobbar och sliter år efter år trots hårda törnar. Blommor också till ”flickorna” Maj-Lis och Elsa som serverade mig julkaffe med dopp vid min utställning Stugfjärdens bevarande och besökande som handlade av mina produkter.

Utställaren Åke ”Pillan” Sjökvist, Norrsundet

Camilla och Heidi, Storviks bibliotek. Kunniga, hjälpsamma fixar de mina litterära problem. Bjöd till och med på glögg och pepparkaka till lucia.

Bokmalen Ulf Enerborg

Mer läsning

Annons