Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personalen på avd. 27...

Annons

som har stått ut med mig och mitt skadade psyke och som åtskilliga gånger (allra mest på natten) har hjälpt mig tillbaka från botten till det skick jag är i dagsläget. Det värmer.

N. Karlsson

 

Alla barn och föräldrarpå Solen, Solängsskolan för den trevliga luciafesten. Vi vill även tacka för den jättefina julklappen. Vi ses efter jullovet.

Lisa & Anna-Lena

 

Ria och pingstkyrkan för gemenskap och ett härligt julbord för oss ensamma. Tack alla underbara människor som gör detta ideellt för oss.

Ulf Enerborg

 

PRO Strömsbro/Stigslunds eldsjälar för det trevliga julbordet. En extra blomma till personalen på Kvarnen.

Deltagarna

 

Cittragänget i Järbo som helt eförhappandes gick i spetsen för Finnäs frysfacksförenings jubileumståg från Bränne Backe till Landströms åkern på fjärde advent. Tack även till Ytterbyns motionsklubbs pensionärsgrupp som gjorde ett bejublat uppträdande i lianer och på studsmatta

Hervor, Hulda, Torborg, Gösta

 

Personalen på Löplabbet i Valbo för mycket god och kunnig service!

Hon med sulan

 

Personalen på Strömsbro hälsocentral och till min doktor Mats Björk som talade med mig på telefon så rogivande och trösterikt då jag var så uppgiven av sorg över vår dotters hastiga bortgång. En blomma också till översköterskan Karin Sandberg som kom hem till oss. Två underbara, varmhjärtade människor.

Lilly Thunberg

 

Yngve Larsson som ser till att posten kommer in och att det blommar hela sommaren.

Kerstin

 

Styrelsen i Diabetesföreningen i Gävle som för sina medlemmar ordnade en mycket trevlig kväll med god mat och lotterivinster.

A.H.O.T.

Mer läsning

Annons