Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Petrovic efter Chibsah – nej, säger Olsson

Gefle IF har gett Gabriel Petrovic ett kontraktsförslag, uppger fotbollskanalen.se.

Men enligt tränaren Pelle Olsson är Brommapojkarnas mittfältare inte Yussif Chibsahs ersättare.

– Han är inte aktuell för Gefle IF, säger Pelle.

27-årige Gabriel Petrovic har redan tackat nej till Örebro och Hammarby. Nu är Gefle IF på jakt efter Brommapojkarnas mittfältare, enligt fotbollskanalen.se.

Petrovic har kontrakt med Brommapojkarna även 2012 – och nu väljer han mellan att stanna kvar i superettanklubben eller att spela i GIF, som ska ha gett honom ett kontraktsförslag.

– Det kan jag inte uttala mig om, säger GIF:s sportchef och tränare Pelle Olsson.

• Vad säger du om honom som spelare?

– Det är en duktig spelare, men han är inte aktuell för Gefle IF, svarar Pelle kort.

Petrovic, som slog igenom som 17-åring i AIK, vill inte uttala sig angående om han fått ett kontraktsförslag eller inte.

– Inga kommentarer. Jag vill inte kommentera något som inte är klart. Det skulle vara kul att spela i allsvenskan, men vi får se vad som händer. Jag ska ta ett beslut om min framtid i nästa vecka, säger Petrovic till fotbollskanalen.se.

Hans agent Per Jonsson var fåordig när Sporten fick tag på honom i går kväll.

– Jag kommenterar aldrig sånt där, säger han.

Pelle Olsson har tidigare sagt att spelaren som man hoppas ska ersätta Yussif Chibsah hör hemma i allsvenskan eller superettan. 24-årige Alexander Faltsetas, utlånad blåvittmittfältare i Brage, är ett namn som har cirkulerat. Dennes agent Martin Klette berättar att GIF har varit och kollat på honom, men Olsson är förtegen i det fallet.

– Jag kommenterar inga namn, säger han.