Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pia, uska...

på akutmottagningen som den 9 februari kom med kaffe och smörgås, när jag satt med min man på ett undersökningsrum i flera timmar. Det smakade bra.

 

Agnes, chaufför på 2:ans buss, fredag den 6/3. Om alla var lika rådiga som du vore det ett himmelrike att åka buss!

 

Träningsskolan Tallbo/Kungsten för att ni ordnat en härlig skridskodag.

 

Jörgen och Carina Blom för att ni hjälpte oss att ordna skridskokälkar till vår årliga skridskodag. Det är guld värt.

 

Avdelning 109 L, hemtjänsten och distriktssköterskorna i Bomhus som på bästa sätt vårdade min älskade Per Englund under hans sjukdomstid. Ett stort tack till er alla för er värme och medkänsla.

 

Eva och Per-Åke som tar min lagottovalp Molly med sig på utställningar. Även till uppfödaren Ulla som avlar fram så underbara kullar.

 

Alla barnen från Järbo, Kungsgården, Storvik och Stensätra, som tillsammans med ledarna och musikerna i Ovansjö-Järbo församlingar arbetat med och framförde musikalen ”Jag går på livets väg” i Järbo kyrka under sportlovet. Fantastiskt

 

Distriktssköterskan Kristina Bäck, Sätra HC, för hennes empati och ditt glada sätt och hjälp.

 

Monica Andersson för hennes fantastiska arbete med ungdomarna på Sörbyskolan och fritidsgården Helge. Tänk om det fanns fler som du!

 

GD och stort tack för er härliga söndagstidning! Så glad jag blev för artikeln om Monica Andersson. Vilken tjej. Fram för flera positiva artiklar!

 

Hälsocentralen Stortorget, doktor Helena Bäckström, Evorna distriktssköterskor, labpersonal, Carina i kassan, anhörigecenter Marie, Monika, Karin med flera, Gävle kommun, Gull Karlsson, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, hemtjänst, Christina, Lotta, Kicki och all underbar dagpersonal samt de rara flickorna Emma, Jenny, Anna med flera, som satt här på nätterna och larmpersonalen. Färdtjänst Marie-Louise Ström. Vidare alla som hjälpt och fortfarande hjälper Torsten och mig att komma tillbaka, nu i vårsolen

 

Eva Forsmark, tack för att du finns! Du ställer alltid upp.