Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis med dragna vapen på Brynäs

Flera polispatruller stoppade och omringade två bilar vid Dalapalatset på Brynäs. Enligt uppgifter till Gefle Dagblad ska tillslaget ha föregåtts av ett stort bråk – med yxor och basebollträn.
– Det stod fem poliser runt bilarna med dragna vapen, säger Joakim som blev vittne till pådraget.

Det var strax efter halv fyra på onsdagen som vittnen rapporterade om ett stort polispådrag på Brynäs.

– Det kändes allvarligt eftersom det var så många polisbilar runt omkring. Jag har aldrig sett polisen med dragna vapen tidigare, säger vittnet Joakim.

I de två bilarna som stoppades ska det ha suttit flera personer. Enligt polisen har tre personer blivit gripna misstänkta för misshandel.

– Det var rörigt på platsen. Det ska vara tre män som är gripna, säger Göran Lyrberg, vakthavande befäl hos Gävleborgspolisen.

Enligt uppgifter till Gefle Dagblad ska det ha varit ett stort bråk vid Ladugatan på Brynäs innan polisingripandet. Yxor och basebollträn ska ha använts. Uppgiftslämnaren såg när polisen grep en person i Stenebergsparken.

Vet du mer? Har du bilder? Kontakta GD.se