Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen efterlyser tips om försvunnen

GÄVLE
Christer Bergholm, 60 år, saknas sedan den 27 juni. Han sågs senast när han bad att få låna en telefon. Trots insatser med spårhundar har Christer Bergholm inte hittats. Polisen efterlyser tips från allmänheten.

Annons
Den 26 juni hade Christer Bergholm, som inte led av några kända sjukdomar som kan ligga bakom försvinnandet, stämt träff med en kvinnlig bekant på en plats vid Åsbo nära Hedesunda.
När kvinnan kom till platsen var Bergholms bil där, men av honom själv syntes inga spår. Kort därefter, den 29 juni, anmälde familjen honom försvunnen.

Ville låna telefon

När polisen visade en bild på Bergholm bland boende i området kände några personer igen honom. Bland annat hade Bergholm bett att få låna en telefon i gård några kilometer från Hedesundavägen.
Den senaste iakttagelsen gjordes när Christer Bergholm gick i riktning mot just Hedesundavägen.
Polisen sökte av ett område i ett skogsparti med spårhundar, utan resultat.
Det finns inga misstankar att Christer Bergholm utsatts för brott.
Polisen ber alla som han informationer om Christer Bergholm, som är 175 centimeter lång och ordinärt byggd, att kontakta spaningsroteln på polisen i Gävle.

MATS HEDSTRÖM
026-15 96 39
mats.hedstrom@gd.se