Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen misstänker Jackson-dråp

Annons

Polisen i Los Angeles betraktar Michael Jacksons död som ett dråp och fokuserar på läkaren Conrad Murray, uppgav nöjessajten TMZ på onsdagen.

Popstjärnans familj har talat om ”obesvarade frågor” som rör Murrays roll de sista timmarna av Jacksons liv. Murrays advokater hävdar dock att han har friats från misstanke.

TMZ, som citerar ”flera rättsliga källor”, uppger att ”bevisen pekar på att sömnmedlet propofol är den primära orsaken till Jacksons död”.

Samma källor uppger att det redan finns ”mycket starka bevis” som pekar ut Murray som den person som gav medicinen Diprivan (som innehåller propofol) till Jackson.

Bevisen, som funnits i Jacksons hem, inkluderar Diprivan och en syretank, uppgav TMZ. Ämnet används för att söva patienter innan operationer och bör bara hanteras av narkosläkare.

Polisen i Los Angeles har redan haft ”flera samtal med åklagarkontoret” även om fallet inte formellt har presenterats för åklagaren, uppgav nöjessajten.