Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen vill ha tips om försvunnen kvinna

Har du sett Barbro Åkerblom, 72?
Hon sågs senast vid avfarten till Skottvallen i torsdags.
Nu vädjar polis och anhöriga om tips på var hon kan finnas.

Barbro Åkerblom är 72 år, har kritvitt rakt ganska långt hår och är kort och smal. Hon tycker mycket om att gå långa promenader, och det var även i anslutning till motionsspåret som hon troligen sågs senast.

– Det var en kvinna som trodde sig ha sett henne vid Skottvallen den 29:e eller 30:e. Hon är nästan helt säker på att det var Barbro, säger Margareta Olander, länsvakthavande befäl vid Gävlepolisen.

Innan dess är den senaste som såg Barbro Åkerblom en granne som i tisdags mötte henne nära hemmet på Bergsgatan när hon var på väg hem från affären.

Polisen har under helgen sökt med helikopter, hundar och bilpatruller i det område där hon misstänks ha försvunnit, samt hos släktingar och kända vänner dit hon skulle kunna ha vänt sig. Utan resultat.

Nu vädjar polis och anhöriga om allmänhetens hjälp. Har du sett Barbro Åkerblom eller har några uppgifter om var hon har tagit vägen? Kontakta polisen på tel 11414