Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisens sökande avslutat

Linus Lundin försvann för tio dagar sedan när han tillsammans med två kompisar fick bensinstopp på en väg mellan Sveg och Lillhärdal.

Sökandet efter två personer som vid olika tillfällen försvunnit i Härjedalen har nu avslutats.
Polis och anhöriga har i tio dagar sökt efter en 24-årig man som försvann i ett område mellan Sveg och Lillhärdal. Han åkte bil tillsammans med två jämnåriga vänner när de fick bensinstopp och kom sedan ifrån varandra.
Polisen har även sökt en 67-årig kvinna som försvann från sin sommarstuga i Härjedalen på eftermiddagen den 2 augusti. Hon ska enligt uppgifter haft problem med närminnet men var i god kondition.
– Vi har nu avbrutit allt sökande ute i terräng. Det har regnat mycket i området och varit kallt om nätterna så våra bedömningar att finna kvinnan vid liv är mycket små. När det gäller 24-åringen är det fortfarande oklart om han har befunnit sig ute i skogen eller inte, uppger länsvakthavande Bengt Stadin på Östersundspolisen, för TT.