Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisens spanare fick klä av sig nakna

Polismännen som besökte 60-åringens massagesalonger fick klä av sig nakna. - Plötsligt smiskade hon till mig i stjärten, skriver en spanare i sin rapport. - Jag låg på rygg när massösen satte sig grensle över mig, rapporterar en annan.

Under gårdagen kunde GD ta del av förundersökningen i fallet med den 60-årige huvudmannen och fem massagesalonger i Gävle och Stockholm.

Utredningen är omfattande och har kartlagt 60-åringens ekonomi så långt det varit möjligt. Bland annat visade beslagen av olika handlingar på köp av en fastighet i Brasilien och en båt i Sverige.

Mannens register över tidigare brottslighet visar på en lång karriär på fel sida om lagens råmärken.

De fällande domarna gäller bland annat skattebrott, bedrägeri och osant intygande. Flera gånger har 60-åringen tvingats in i fängelse.

När polisens spanare från kommissionen mot människohandel skulle kontrollera misstankarna om koppleri besökte de flera av salongerna i Stockholm. Genast hamnade de i bryderier. En polisman behöll kalsongerna på vid första tillfället. Andra gången hävdade massösen dock att de måste av eftersom hon gav oljemassage.

Spanaren skriver i sin rapport att den thailändska massösen smiskade till honom i stjärten och uttryckte uppskattning av hans kroppsbyggnad. Själva massagen blev snabbt intim men polismannen fredade sig.

En kollega som klädde av sig naken blev ombedd att lägga sig på rygg. Efter en stunds massage satte sig massösen plötsligt grensle över honom. Spanaren lämnade därefter massagesalongen med löftet att han skulle välja ”extra next week”.