Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Renée vill ha hem Murre

Det har gått fyra månader sedan katten Murre försvann, men Renée Moen ger inte upp. Hon ägnar nästan all sin lediga tid åt att leta efter sin katt.
– Jag tror fortfarande att Murre lever, säger hon.

Familjen hade precis flyttat in i lägenheten i Andersberg och ännu inte fått upp något skyddsnät på uteplatsen, när innekatten Murre, sex år, lyckades smita ut och försvinna.

Sedan dess har Renée Moen gjort allt hon kunnat för att hitta sin katt. Hon har ringt polisen, tryckt upp lappar som hon tapetserat Sörby och Andersberg med, och varit ute och letat så ofta hon kunnat. Hon har också två facebookgrupper som hjälper henne leta.

Det verkar som om Murre finns kvar i Andersberg eller Sörby, tycker Renée Moen för många har sett efterlysningen och ringt när de sett en grå katt.

– Det kommer tips titt som tätt. De första tipsen kom från Sörby, men de senaste har kommit från Andersberg. Så fort jag får ett tips åker jag iväg för att leta, men jag har aldrig kommit i tid. När jag kommit dit har katten varit borta, säger Renée Moen, som mitt i bedrövelsen glädjer sig åt att så många har hjälpt henne att leta.

– Jag kallar dem eldsjälar. De är fantastiska, så mycket hjälp jag fått, säger hon.

Murre har mörkgrå päls med svarta inslag. Katten hade ett lila halvband med en pingla när den försvann.

– Min mamma tror att någon tagit hand om Murre, och har den hemma hos sig. Om det är så hoppas jag att den personen hör av sig, säger Renée Moen.

Den som sett katten Murre kan ringa Renée på nummer 076-8336680.