Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allmänt intryck skiljde Anna och Petra åt

Storvik Ovansjö ridklubbs Anna Hansen blev tvåa med sin Knaster i dressyrklassen Medelsvår B:4 på 62 procent i Falun på lördagen.

Annons

Falu RK arrangerade i helgen 2-dagars dressyrtävlingar. Lördagens ridhästtävling var regional. Av de tio startande i klassen Medelsvår B:4 blev Hoforstjejen Anna Hansen, som tävlar för Storvik Ovansjö RK, tvåa med sin 19-årige Krevad-son Knaster på 62,174 procent. Gagnefs Carina Hedin/Jouleen af Högberget vann på 63,261.

Annas klubbkompis Lisa Lindroth blev trea med sin Primus-son Skywalker i Medelsvår C:2 på 68,444 procent. På exakt samma tusendels procent som Leksands Ann-Marie Brus/Suecia, men bedömningsgruppen Allmänt intryck avgjorde till dalkullans favör och blev tvåa.

Svedens Anna Ahlgren vann den 16 starter stora klassen med Silvano-avkomman Survivor på dagshögsta 70,667 procent.

Hofors Frida Andersén/Herta debuterade här i medelsvår klass, fick hela 66,444 procent och kom på förstaplatsen utanför prispallen.

Älvkarleby ridklubbs Anna Grönberg berättar:

– Jag och Brandy kom tvåa i Lätt A:4-an på 62,19 procent och Petra Forsmark (Gävle ryttarsällskap, red:s anm.) och hennes Latina fick samma procent, men Allmänt intryck skiljde oss åt där jag hade bättre poäng, så det blev en tredjeplats för Petra och Latina. Lite skoj att vi båda kände oss lite missnöjda med våra ritter och ändå hamnade på prispallen! Vi båda red även Medelsvår C:2 där vi blev oplacerade men är ganska nöjda ändå.

Mer läsning

Annons